Vereniging van Senioren Ewijk

Concert Fanfares

Tweede gezamenlijke “KNUS-concert”

Op zaterdag 8 juli a.s. vanaf 19.30 uur wordt voor de tweede keer het KNUS-concert georganiseerd door de drie fanfares uit de gemeente Beuningen. De beginletters van iedere vereniging en van het woord ‘Samen’ vormen de naam van het concert: Kunst en Volharding uit Beuningen, Na Arbeid Gezelligheid uit Weurt,  Uit Lust Tot Oefening uit Winssen-Ewijk en Samen.

Speciaal voor dit concert worden de drie fanfares samengevoegd tot een tachtig leden tellend orkest. Dit jaar wordt het concert gehouden in De Lèghe Polder, Schoolstraat 16 in Beuningen. Het programma heeft als thema: ‘Hollandse Meesters’. De jeugd heeft een belangrijk aandeel in het programma. Alle opleidingsniveaus van blazers en slagwerkers uit alle dorpen gaan zich onder leiding van Mieke van Bracht-Heinen presenteren. Ook de slagwerkgroep onder leiding van René van Lokven zal acte de présence geven.

Toegangskaarten à € 5,00 zijn verkrijgbaar bij Bakker Knoop in Weurt, Primera in Beuningen, De Stofwolk in Ewijk en bij de Lèghe Polder, vooraf aan de voorstelling.

 

Laat een reactie achter