Vereniging van Senioren Ewijk

Busdagtocht op 22 juni

Het programma voor de busreis naar De Watertuin in Naaldwijk en het themapark De Westlandse Druif in Monster. Hier gaat u eerst genieten van een kop koffie met gebak en vervolgens kunt u op eigen gelegenheid de tuinen bewonderen.

Deze luxe locatie De Watertuin bestaat uit een aantal grote, overdekte Japanse tuinen en enorme vijvers waarin honderden bontgekleurde Koi-karpers zwemmen. Stenen wandelpaden slingeren door de tuinen, langs de vijvers naar de volières waarin Japanse Nachtegalen en zelfs een echte Toekan leven. Bonsaibomen, jonge bamboescheuten en bloeiende Azalea’s zijn maar enkele van de exotische planten en bomen die in de schitterende binnentuinen te bewonderen zijn. De tuinen zijn rondom de verschillende paviljoens en terrassen, die samen de Watertuin vormen, aangelegd.

Tegen het middaguur vertrekken we naar Monster, naar themapark De Westlandse Druif, de grootste overdekte tafeldruiventeelt ter wereld. We beginnen het bezoek met een goed verzorgde koffietafel met kroket. Daarna wordt u rondgeleid door een gids, die u met veel enthousiasme vertelt over deze bijzondere teelt.

Na dit bezoek rijden we naar Scheveningen, waar u vrijaf heeft voor bijvoorbeeld een bezoek aan de nieuwe Pier. Het afsluitende diner is bij Restaurant Noordzee Boulevard aan de Strandweg.

Hierna rijden we weer terug naar Ewijk.

 

Vertrek per luxe touringcar vanaf MFA ‘t Hart om 08:00 uur; we zijn weer terug om ± 21:00 uur.

Kosten voor leden van VvSE € 50,00 p.p., voor niet-leden en leden van de andere  seniorenverenigingen van de gemeente Beuningen € 61,50 p.p.

Inschrijven kan tot donderdag 15 juni a.s. door middel van betaling op bankrekeningnummer IBAN NL88 RABO 0114 9028 28 onder vermelding van uw naam en ‘Busreis VvSE 22-06-2017’. U kunt ook contant betalen bij onze penningmeester Klaas Vos, Piet Janssenstraat 13.

Laat een reactie achter