Vereniging van Senioren Ewijk

Sinterklaasmiddag zeer geslaagd

Twee dames die te gast waren op de Sinterklaasmiddag van de Vereniging van Senioren te Ewijk, willen het Sint comité en de VvSE bedanken voor het gastvrij onthaal en de gezellige middag.

De Sint kwam binnen in gezelschap van twee vrolijke pietjes. Het geheel werd opgeluisterd met muzikale begeleiding van accordeonist Wim uit Druten.

De gasten werden voorzien van koffie/thee, gevulde speculaas, pepernoten, diverse nootjes, twee consumpties en overheerlijke hapjes. Dit alles in een sfeervolle versierde zaal in ’t Hart in Ewijk.

Sinterklaas was vol lof over onze Seniorenvereniging en de samenwerking met ’t Hart en vrijwilligers was uitstekend te noemen. Wij hopen dat we nog lang van deze gelegenheid gebruik mogen en kunnen maken. Sint zou graag zien dat er meer gasten kwamen voor de inloop, de kaartmiddag en Hartensoos. Ook was de goedheiligman erg teleurgesteld over de binnenkomst van ons mooie dorpje Ewijk, o.a. Bakker Prinsen, Toon Fleuren (gaat verhuizen), het afgebrande Uuleke, Het Broodhuis die het niet meer kon bolwerken en een school die dicht is. Maar gelukkig hebben we aannemer Jacobs die er iets moois van gaat maken. Dat de afgebrande kroeg nog steeds niet opgeruimd is, is een doorn in het oog van onze bewoners.

De vitale dames van de handwerkclub hadden dit jaar hard gewerkt, ondanks hun hoge leeftijd kunnen ze nog steeds breien en praten tegelijk. Knap hoor! Ongelofelijk vele paren mooie en passende sokken. Diverse poncho’s, sjaals, decoratieve hoeden, echt te veel om op te noemen. Een lust voor het oog! Dit alles werd voor de loterij beschikbaar gesteld. Dames, wij zijn bijzonder trots op jullie!

Na afloop ontvingen de gasten een verrassingspakket met o.a. koffie, speculaas, banketstaven, chocolaatjes enz.

Sinterklaascomité, nogmaals hartelijk dank voor deze verzorgde en gezellige middag. Tot volgend jaar!

Laat een reactie achter