Vereniging van Senioren Ewijk
invulhulp belastingaangifte

Belastingaangifte service

De vier seniorenverenigingen in de gemeente Beuningen bieden hun leden hulp bij het invullen van de belastingaangifte.

De belasting invulhulp is speciaal bedoeld voor mensen, die zich geen accountant of beroeps financieel deskundige kunnen veroorloven.

Om gebruikt te kunnen maken van de belasting invulhulp geldt een inkomensgrens. Voor een alleenstaande € 35.000,- en voor gehuwden/ samenwonenden € 50.000,- bruto per jaar.

Spelregels bij de belasting invulhulp

 • de belastingservice is op basis van vrijwilligheid
 • de cliënt is en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor zijn/haar belastingaangifte en/of toeslagformulier
 • de belasting invulhulp levert hulp bij de aangifte op basis van de aan hem/haar verstrekte gegevens
 • de belasting invulhulp heeft deelgenomen aan de cursus van de Belastingdienst en is lid van één van de vier seniorenverenigingen in de gemeente Beuningen
 • de belasting invulhulp heeft de plicht tot geheimhouding

Informatie

Onze belasting invulhulpen zijn speciaal voor deze taak opgeleid en bovendien worden zij elk jaar bijgeschoold over de veranderingen en de nieuwe regels over de te betalen belastingen, toeslagen en vergoedingen.

Onze belasting invulhulpen proberen op al uw vragen de juiste antwoorden te vinden, vullen het volledige belastingformulier voor u in en dienen dat in bij de Belastingdienst.

Voor hun diensten kunnen zij u een kleine vergoeding (max. € 12,00) vragen en brengen eventuele extra kosten in rekening. Uiteraard staat het u vrij deze bijdrage te verhogen als u daar behoefte aan hebt. Voor het invullen van uw belastingaangifte kunt u zich wenden tot de vrijwilliger, die u het afgelopen jaar hierbij behulpzaam is geweest.

Als u voor de eerste keer van deze service gebruik wilt maken, neemt u contact op met

Hennie Uil: 06 – 5477 0809

Hij zorgt er voor dat een deskundige vrijwilliger telefonisch met u een afspraak maakt voor het regelen van uw belastingaangifte.

Voor actuele informatie kijk bij ons verenigingsnieuws.

 

2 reacties

 • Hallo.ik ben op zoek naar iemand die met mij de financiën eens kan doornemen.ik heb namelijk een pgb zvw indicatie en ben budget houder.mijn vrouw is mijn zorgerverlener. Maar sinds wij de pgb hebben betaal ik als budget houder me scheel aan de belasting. Hou geen cent over.ik denk dat we toch iets fout doen.is er iemand die ons daar bij kan helpen?

  • Goedemiddag, ik weet niet of u al een reactie op uw mail hebt gehad en als dat niet zo is, sorry voor deze late reactie maar ik zie het nu pas.
   In antwoord op uw vraag kunt u denk ik het beste contact opnemen met de persoon die in het artikel over de belasting invulhulp vermeld staat: Hennie Uil: 06 – 5477 0809
   Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Komende activiteiten

Bingomiddag
in 't Hart
24 nov. 14:00-17:00 uur
Bingomiddag
in 't Hart
22 dec. 14:00-17:00 uur

Wekelijkse activiteiten

Activiteiten vinden plaats in MFA 't Hart
Maandag Biljarten 13.30-17.00
Vrij kaarten 13.30-17.00
Dinsdag Inloophuis 09.30-12.00
Workshop tekenen 14.00-16.00
Woensdag Biljarten 13.30-17.00
Prijsrikken 13.30-17.00
Donderdag Hartensoos 09.30-12.30
Eetpunt 12.30-14:00

Nieuws