Vereniging van Senioren Ewijk

Bridge op donderdagmiddag

Gezelligheid, ontspanning, niet onder tijdsdruk kaarten en toch je hersenen trainen.

Dat is allemaal mogelijk tijdens het bridgen op donderdagmiddag in MFA ’t Hart in Ewijk. Bovendien is er geen vaste partner nodig om te kunnen spelen en er is geen wekelijkse opkomstplicht.
Binnen de gemeente kan op meerdere plaatsen bridge worden gespeeld. Er kan echter een moment komen, dat het tempo binnen een club te hoog wordt, dat iemand ’s avonds liever niet meer de deur uit wil of dat een partner om welke reden dan ook weg valt. Vaak is dat een reden om te stoppen met deze denksport. Wil Langens weet uit ervaring dat de echte bridgers voor hun verdere leven aan deze denksport verknocht zijn. Ze heeft met succes in Druten en Afferden overdag bridgemogelijkheden gestart. Het zijn goedbezochte middagen geworden, waar mensen komen die graag willen kaarten zonder de druk van een tijdsklok. Omdat inwoners van onze gemeente de wens uitspraken om op deze wijze te kunnen bridgen, zijn Wil Langens en Ria Koopmans bereid om in samenwerking met Stichting Perspectief dit initiatief te ondersteunen. Het wordt geen club, maar een gelegenheid waar bridgers vrij kunnen binnenlopen als ze zin hebben om een kaartje te leggen.

De bridgemiddagen vinden plaats op donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur in MFA ’t Hart in Ewijk. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Meer informatie is te verkrijgen bij Wil Langens, willangens@gmail.com of Elly Hagen, ellyhagen@stg-perspectief.nl

Laat een reactie achter