Vereniging van Senioren Ewijk

Het wordt almaar minder……

Als u dit leest, denkt u vast dat dit stukje geschreven is door een teleurgestelde, verdrietige, boze burger. Niets is echter minder waar!

Voor de achtste keer ging de raapgroep Opgeruimd Staat Netjes met zijn zessen op pad om het zwerfvuil in Ewijk te verzamelen. Als voorbereiding fietste ik eerder deze week door ons dorp om te bekijken waar het meeste afval lag. Tot mijn verbazing, maar zeer zeker ook tot mijn grote vreugde, lag er maar heel weinig. Gaat ook hier de uitspraak “Goed voorbeeld doet goed volgen” op?? Tja, als het zo MINDER wordt, zijn wij MEER blij….

Het gaf wel keuzestress…. Wat dat betreft gaat zelfs de Ewijkse raapgroep met deze tijd mee… Welke straten gaan we lopen? Samen kwamen we daar snel uit.

Na de koffie met een Limburgia-vlaai, die gewonnen was door één van de rapers met het winnen van de Cirkelpuzzel (!!!) gingen we op pad.

Weer waren er bijzondere vondsten, waaronder een bril, helaas zonder glazen. Bewaren we voor het carnaval. Eerder vonden we 2 portemonnees, zonder contanten, maar met diverse pasjes. Via een sportschoolabonnement en een afsprakenkaartje van de kapper vonden we beide eigenaren snel terug. Zij blij….

Theo van Sommeren.

Komende activiteiten

2 juli Fietsen vanaf 't Hart
16 juli Fietsen vanaf 't Hart

Wekelijkse activiteiten

Een aantal activiteiten zijn weer opgestart:

Maandag Biljarten 13:30–17:00
Dinsdag Inloophuis 09:30-12:00
Woensdag Biljarten 13:30–17:00