Vereniging van Senioren Ewijk

Oproep van Voetbalvereniging Ewijk

Voetbalvereniging Ewijk is op zoek naar vrijwilligers voor het maaien van het gras op de velden.

Vanaf 1 januari 2020 mag er niet meer tegen onkruid worden gespoten op de voetbalvelden. Dit betekent dat zij meer moeten gaan maaien en meer onderhoud moeten gaan plegen (bezanden en doorzaaien van de velden met een eg achter de tractor). Het maaien wordt nu nog door één persoon gedaan en de vereniging wil een groepje mensen verzamelen, die samen het onderhoud van de velden willen gaan verzorgen in de periode van medio maart tot en met oktober. Het gaat voornamelijk om het grasmaaien wat, afhankelijk van weer en seizoen, twee à drie keer per week moet gebeuren. Het maaien gebeurt met een grote maaier, dus het is geen zwaar werk, het kost alleen wat tijd, gemiddeld twee uur per keer.

Dus houd je van voetbal, ben je graag buiten bezig en draag je de voetbalvereniging een warm hart toe, geef je dan op hiervoor. Het brengt ook nog een gezellige ochtend met zich mee!

Aanmelden kan bij de voorzitter van VV Ewijk, Bart Sanders, via e-mail: lam.sanders@outlook.com of telefonisch op nummer : 06-2070 8799.

 

Komende activiteiten

10 sept. Fietsen vanaf 't Hart
24 sept. Fietsen vanaf 't Hart

Wekelijkse activiteiten

Een aantal activiteiten zijn weer opgestart:

Maandag Biljarten 13:30–17:00
Dinsdag Inloophuis 09:30-12:00
Woensdag Biljarten 13:30–17:00