Vereniging van Senioren Ewijk

Regiotour GGD Gelderland Zuid

Vaccinatietour langs de gemeenten in de regio.

Prikken zonder afspraak
Vanaf 7 september 2021 maakt GGD Gelderland-Zuid een vaccinatietour langs de gemeenten in de regio. Op verschillende plekken in de regio is het mogelijk om, zonder een afspraak, een vaccinatie tegen corona te halen.

Dichtbij huis
Met de prikbus wil GGD Gelderland-Zuid het voor inwoners makkelijk maken om zich te laten vaccineren. Inwoners van de regio die nog geen vaccinatieafspraak hebben gemaakt, kunnen bij de prikbus dichtbij huis terecht. Op deze manier wil GGD Gelderland-Zuid het mogelijk en makkelijk maken dat iedereen een prik kan halen.

Voor de gemeente Beuningen staat de bus op maandag 27 september van 14:00 tot 20:00 uur op Kerkplein 142-156 (Parkeerplaats Action)

Vaccin
We vaccineren op deze plekken met Pfizer en Janssen. U kunt zelf kiezen welk vaccin u wilt. Bent u jonger dan 18 jaar? Dan komt u alleen in aanmerking voor Pfizer. Voor het Janssen vaccin heeft u één prik nodig, voor het Pfizer vaccin twee prikken. De afspraak voor de tweede prik wordt direct na de eerste prik met u ingepland.

Belangrijk: vergeet uw legitimatiebewijs en mondkapje niet!

Waarom vaccineren
Vaccinatie tegen het coronavirus is niet verplicht. Maar als iedereen zich laat vaccineren, kan het coronavirus zich minder verspreiden. Een vaccinatie beschermt niet alleen uzelf, maar ook de mensen om u heen zoals vrienden en familie.