Vereniging van Senioren Ewijk

Walking football in Ewijk

Heb je vroeger gevoetbald en wil je weer eens het veld op? Of heb je altijd al eens in teamverband tegen een bal willen schoppen?

Dan geeft VV Ewijk de gelegenheid daartoe in de vorm van walking football. Bij deze tak van de sport wordt niet hard gelopen, dat is zelfs niet toegestaan, en er is geen lichamelijk contact, geen slidings, enz. Het gaat erom dat je beweegt met een bal, in de buitenlucht en in teamverband en vooral heel veel plezier hebt met elkaar. Bij VV Ewijk zijn alle faciliteiten aanwezig (kleedkamers, douches en een gezellige kantine).

Natuurlijk willen we eerst eens zien of er überhaupt belangstelling is voor deze vorm van sporten. Bij voldoende belangstelling gaan we een paar keer proefspelen om te kijken of deze tak van de voetbalsport aanslaat. Daarna wordt een vaste ochtend vastgesteld en worden verdere details uitgewerkt (zoals ballen, hesjes, enz.).

Natuurlijk zijn ook dames van harte welkom! De kosten zijn € 15 per kwartaal (€ 5 euro per maand) en je kunt je aanmelden via Leonard.holtzer@hetnet.nl
Hopelijk tot snel op de Blatenplak!

Namens VV Ewijk en de VVSE, Leonard Holtzer

Komende activiteiten

Alle activiteiten zijn voorlopig afgelast
Activiteit Datum Tijd

Wekelijkse activiteiten

Alle activiteiten zijn voorlopig afgelast
Activiteiten vinden plaats in MFA 't Hart

Maandag Biljarten 13.30-17.00
Vrij kaarten 13.30-17.00
Dinsdag Inloophuis 09.30-12.00
Workshop tekenen 14.00-16.00
Woensdag Biljarten 13.30-17.00
Prijsrikken 13.30-17.00
Donderdag Hartensoos 09.30-12.30