Vereniging van Senioren Ewijk

Wij mogen weer samen fysiek zingen!

Overdag zingen in een koor?

Hebben jullie dat ook zo gemist en wil je graag overdag zingen in een koor? Nieuwe leden zijn van harte welkom op de dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur in MFA ’t Hart in Ewijk.

Ons koor “50+ Vocals Ewijk” is vorig jaar in september opgestart en wil nu graag op dinsdag 17 augustus een doorstart maken! Tijdens de repetities worden de liedjes ingestudeerd onder leiding van onze enthousiaste dirigent. Je kunt thuis oefenen met oefentracks, inzingbestanden en partituren die je na betaling kunt vinden op de website.
Welk repertoire? Onze talentvolle dirigent Erik Fortier maakt arrangementen op maat: pop rock, ballads en Nederlandse muziek van vroeger en nu.

Ons doel is: een mooie koorklank te creëren. Een goede sfeer met oog en oor voor elkaar vinden wij heel belangrijk. Natuurlijk treden we ook op en doen we op aanvraag mee aan verschillende evenementen.

Wat nog meer: Tijdens de lockdown hebben wij via Zoom en Jamulus online samen kunnen zingen en zijn er ook projecten uitgevoerd vanuit ons muziekbedrijf “Zing4all”. Deelname hieraan is ook op dit moment en in het nieuwe seizoen mogelijk! Bezoek onze website: www.zing4all.nl/overdagkoren-50-vocals