Vereniging van Senioren Ewijk

Fietstocht Vereniging van Senioren Ewijk

Op donderdag 8 augustus was weer de jaarlijkse fietstocht voor leden van de VvSE.

Het was een heerlijke dag met prachtig fietsweer.

We startten om 09.30 uur bij ’t Hart, vanwaar het richting Grave ging. Net over de brug werd een korte drinkpauze ingelast. Daarna gingen we door naar Escharen voor de aangeboden koffie en de boterham.

In Mill stond de soep al klaar, en kon er gerust worden. Toen iedereen weer wat was bijgekomen, stapten we weer op de fiets om naar Langenboom te gaan en toen weer terug naar Mill, naar kasteel Tongelaar. Helaas was het gesloten dus konden we het niet bezichtigen. Natuurlijk konden we er wel even heerlijk omheen wandelen om daarna weer op de fiets te stappen. Weer terug naar Escharen en Grave waar we lekker op de kade konden genieten van de aangeboden consumptie.

Tegen 16.30 uur gingen we weer richting huis, maar niet zonder eerst lekker met z’n allen gegeten te hebben en alle deelnemers nog een kleine attentie te hebben overhandigd.

Het was een reuze gezellige dag met dank aan Sjaak en Tiny Derks voor de perfecte organisatie, en de bezemwagen. Deze moest helaas een keer in actie komen voor een van de leden die erg ongelukkig ten val kwam. Wij wensen deze persoon van harte beterschap.

Komende activiteiten

Alle activiteiten zijn voorlopig afgelast
Activiteit Datum Tijd

Wekelijkse activiteiten

Alle activiteiten zijn voorlopig afgelast
Activiteiten vinden plaats in MFA 't Hart

Maandag Biljarten 13.30-17.00
Vrij kaarten 13.30-17.00
Dinsdag Inloophuis 09.30-12.00
Workshop tekenen 14.00-16.00
Woensdag Biljarten 13.30-17.00
Prijsrikken 13.30-17.00
Donderdag Hartensoos 09.30-12.30