Vereniging van Senioren Ewijk
carnaval

Seniorencarnaval 2020

Om alvast een voorproefje op de komende carnavalsdagen te nemen en lekker in carnavalsstemming te komen, viert de vereniging van senioren een carnavalsmiddag op zaterdag 15 februari in MFA ’t Hart in Ewijk, aanvang 14.00 uur.

Bij binnenkomst ontvangt iedereen koffie/thee met wat lekkers en 2 consumptiebonnen.

Deze middag zal er gelegenheid zijn om kennis te maken met Prins Scoop d’n Urste, Adjudant Antoin en Pages Judith en Sanne van carnavalsvereniging de Dijkvelders. Ook zullen Jeugdprinses Noor met haar adjudanten en pages proberen aanwezig te zijn met hun gevolg.

Voor muzikale ondersteuning zorgt naast Blister ook dweilorkest Bar Wah. Ook is dansgarde Dreamdance van de Dijkvelders gevraagd om enkele optredens te verzorgen. Verder zullen volksdansgroep Brigida en een aantal leden van onze seniorenvereniging optreden.
In de buutton zal wederom een buutreedner het een en ander op ludieke wijze komen vertellen over gebeurtenissen uit Ewijk van de afgelopen tijd. Je moet hier zeker naar komen luisteren.

Dus senioren van Ewijk, zet 15 februari in je agenda en kom naar deze gezellige middag, de zaal is open vanaf 13.30 uur.

Alaaf, Alaaf, Alaaf,
Carnavalscommissie VvSE