Vereniging van Senioren Ewijk

Boek ‘75 jaar vrijheid – Ewijkse Oorlogsverhalen’ bijna uitverkocht.

Na de  boekpresentatie aan Burgemeester Daphne Bergman op 15 mei jl. is de uitgifte van het boek ’75 jaar Vrijheid – Ewijkse oorlogsverhalen’ officieel gestart.

De verkoop van de boeken is dermate positief verlopen dat zij bijna zijn uitverkocht.  Alleen bij Arno Spin en Toon Reuvers zijn de laatste exemplaren nog verkrijgbaar. De 475 boeken (presentexemplaren en verkochte boeken) zijn door de volgende bedrijven en personen verkocht: De Broodhoek van Reggie Peters, De Stofwolk van Henk en Francien Tromp, Kapperszaak Samsam van Dennis Jansen en Regiobank van Alard Hock, allen Ewijkse bedrijven en Supermarkt Jumbo van Menno Loeffen in Winssen.

Van de werkgroep oorlogsverhalen: Ton van den Berg, Henk Groenen, Toon Reuvers, Theo Roelofs en Arno Spin.

Zeker mogen wij de andere mensen die meegewerkt hebben aan de totstandkoming van het boek niet vergeten t.w. Jan en Marga Coenders, Theo Coenders en Wil Jeurissen. Het drukwerk was in uitstekende handen van het bedrijf  Ideesign van Mieke de Leeuw.

Het Comité 4/5 mei Ewijk dankt deze bedrijven en personen van harte voor hun inzet en het behaalde succes. Ook deed het ons goed te horen dat we lovende reacties hebben gekregen over de inhoud van het boek. We kunnen dan ook met genoegen terugkijken op de uitgifte van het boek.

Zoals eerder aangegeven hopen we op niet al te lange termijn te kunnen proosten op de verkoop van dit boek met de mensen die geïnterviewd zijn, de sponsoren, de contactpersonen van de families van de oorlogsslachtoffers, de werkgroep en zeker niet te vergeten de burgemeester.