Vereniging van Senioren Ewijk

Carnavalsmiddag Vereniging van Senioren Ewijk

Carnaval is een van oorsprong katholiek feest, dat ook heidense wortels heeft en gevierd wordt in de drie dagen voorafgaand aan Aswoensdag.

Carnaval is bij uitstek het feest van zotheid, spot, saamhorigheid en uitbundigheid, waaraan iedereen met de nodige creativiteit en vindingrijkheid een eigen invulling kan geven.

En dat is precies wat we deze zaterdagmiddag gedaan hebben: een carnavalsmiddag voor senioren, naar óns idee ingevuld. De presentatie was weer in de capabele handen van Matthieu Roelofs.

De middag werd opgeluisterd met de aanwezigheid van vele Dijkvelders: Jeugdprinses Noor en Prins Scoop d’n Urste met hun teams, de Jeugdraad van Elf en de ‘grote’ Raad van Elf en twee groepen van Dreamdance. De Prins en Jeugdprinses lazen allebei hun proclamatie voor en sloten hun optreden muzikaal af met ieder hun eigen carnavalskraker. Duo Blister wist de stemming er goed in te brengen met hun gezellige meezingers en dansgroep Brigida bracht verschillende dansen. Ook ons eigen huisorkest Bar Wah was van de partij.

In haar buut vertelde Tiny van den Brant-Roelofs over het wel en wee van ons dorp.

De middag werd afgesloten met het Euwicks Volkslied, gezongen door Blister en iedereen die in Euwick geboren is en ook alle andere bezoekers zongen uit volle borst mee.

Al met al was het een leuke en gezellige middag, mede dankzij de goede verzorging van het personeel van ’t Hart en iedereen die aanwezig was of hier op welke manier dan ook zijn of haar medewerking aan heeft verleend.

Komende activiteiten

2 juli Fietsen vanaf 't Hart
16 juli Fietsen vanaf 't Hart

Wekelijkse activiteiten

Een aantal activiteiten zijn weer opgestart:

Maandag Biljarten 13:30–17:00
Dinsdag Inloophuis 09:30-12:00
Woensdag Biljarten 13:30–17:00