Vereniging van Senioren Ewijk

Gemeentelijke zilveren erepenning

Piet Thomassen volledig verrast door Gemeentelijke zilveren erepenning

Zaterdagmiddag 19 september werden de vrijwilligers van zwembad de Tuimelaar verrast door bezoek van de gemeente. Op deze dag was ook NL doet ingepland, maar in verband met de coronamaatregelen mochten helaas veel minder mensen aanwezig zijn.
Burgemeester Daphne Bergman had veel interesse in de klussen van die dag. Nadat ze iedereen even informeel had gesproken en ze een kleine rondleiding had gehad, werd het toch een serieuze zaak. Ze wilde namelijk mister Ewijk persoonlijk toespreken. Nadat ze de ambtsketting had omgedaan werd Piet Thomassen volledig verrast door de uitreiking van de Gemeentelijke zilveren erepenning. De vrijwilligers van de Tuimelaar waren ook enorm trots dat een vaste kracht vanaf het eerste uur in 2012, toen ze in deze samenstelling zijn gestart, hiervoor in aanmerking kwam. Ook al zijn andere vrijwillige werkzaamheden werden benoemd: de parochie/kerkhofgroep (vanaf 2005), carnavalsvereniging de Dijkvelders (vanaf 1988) en Scouting ’71 Ewijk (vanaf 1990).
Onder het genot van een drankje met heerlijke koude hapjes, mooi geëtaleerd door Martin en Anthonie de Boer van Kookatelier Korenbloem 2.0 en warme borrelhapjes van Robert Kranendonk van Snackwagen de Vrijbuiter, werd dit heuglijke feit feestelijk beklonken. Martin de Boer speelde een mooi liedje op zijn saxofoon en opende daarmee het buffetje.
Via deze weg willen wij Piet en zijn gezin enorm feliciteren.

Bestuur en leden VvSE