Vereniging van Senioren Ewijk

Informatie Activiteiten per 1 juni

Door het coronavirus zijn verschillende activiteiten van onze vereniging stil gevallen.

Nu de regering wat maatregelen heeft versoepeld gaan wij ook weer wat activiteiten opstarten of ze zijn al opgestart. U dient zich wel te houden aan het protocol van MFA ’t Hart:

U mag de accommodatie alleen bezoeken als u geen koorts of griepklachten heeft en niet verkouden bent.

Daarnaast wordt u gevraagd om bij binnenkomst:

  • uw handen te desinfecteren met de daarvoor bestemde dispenser bij de ingang van het pand;
  • uzelf te (laten) registreren op de aan de bar aanwezige registratielijsten waarop u uw naam, adres en telefoonnummer dient te vermelden;
  • op deze registratielijst te verklaren dat u geen gezondheidsklachten heeft zoals koorts-, griep- of verkoudheidsklachten.

Jaarlijkse activiteiten

Het bestuur gaat zich de komende periode buigen over wat te doen met de jaarlijkse activiteiten die nog op de agenda staan. Mocht de regering nog meer versoepelingen van de maatregelen aankondigen, dan brengen wij u via de Cirkel en onze website op de hoogte. Dus houd deze media in de gaten!

Inloophuis

Op dinsdag 9 juni is het Inloophuis weer van start gegaan, zij het met beperkingen. In onze zaal van MFA ‘t Hart mogen in verband met de coronamaatregelen maar 10 personen tegelijk aanwezig zijn, inclusief gastvrouwen, zodat de 1,5 meter afstand gehouden kan worden.

Er mag nog niet gekaart worden en ook andere spellen en bezigheden zijn voorlopig nog niet aan de orde. Het is nu alleen nog maar mogelijk om koffie of thee te drinken en gezellig wat te kletsen, natuurlijk op 1,5 meter afstand.

Helaas kunnen we nog geen gasten thuis op gaan halen.

Biljarten

Het biljarten is ook opgestart, voorlopig wordt er op het biljart in de foyer van ’t Hart gespeeld, daar is het gemakkelijker om de 1,5 meter afstand te bewaren. De aanwezigen waren erg enthousiast dat ze weer mochten beginnen.

Kaarten / Rikken

Kaarten en rikken is voorlopig nog niet mogelijk want dat kan niet als je op 1,5 meter afstand van elkaar moet zitten. Wij hopen dat u nog even geduld kunt uitoefenen.

Het bestuur van de Vereniging van Senioren Ewijk.

Komende activiteiten

08 okt. Fietsen vanaf 't Hart
22 okt. Fietsen vanaf 't Hart

Wekelijkse activiteiten

Een aantal activiteiten zijn weer opgestart:

Maandag Biljarten 13:30–17:00
Dinsdag Inloophuis 09:30-12:00
Woensdag Biljarten 13:30–17:00