Vereniging van Senioren Ewijk

Seniorencarnaval 2020

Carnavalsmiddag in MFA ‘t Hart

Om alvast een voorproefje op de komende carnavalsdagen te nemen en lekker in carnavalsstemming te komen, viert de Vereniging van Senioren Ewijk een carnavalsmiddag op zaterdag 15 februari in MFA ’t Hart in Ewijk, aanvang 14.00 uur.

Bij binnenkomst ontvang je koffie/thee met wat lekkers en 2 consumptiebonnen.

Deze middag zal er gelegenheid zijn om kennis te maken met Prins Scoop d’n Urste, adjudant Antoin en pages Judith en Sanne van carnavalsvereniging de Dijkvelders. Ook zullen jeugdprinses Noor, adjudanten Tijn en Liam en pages Aivy en Benthe proberen aanwezig te zijn met hun gevolg.

Voor muzikale ondersteuning zorgt naast Blister ook dweilorkest Bar Wah. Verder is dansgarde ‘Dreamdance’ van de Dijkvelders gevraagd om enkele optredens te verzorgen en daarnaast zullen volksdansgroep Brigida en een aantal leden van onze seniorenvereniging optreden.
In de buutton zal wederom een buutreedner op ludieke wijze het een en ander  komen vertellen over gebeurtenissen uit Ewijk van de afgelopen tijd. Je moet hier zeker naar komen luisteren.

Dus senioren van Ewijk, zet 15 februari in je agenda en kom naar deze gezellige middag, de zaal is open vanaf 13.30 uur.

ALAAF, ALAAF, ALAAF,
Carnavalscommissie VvSE