Vereniging van Senioren Ewijk

Harten Soos Ewijk

ouderenadvies een helpende hand

Stichting Perspectief is samen met Seniorenvereniging Ewijk op 27 oktober jl. gestart met ondersteuningsinloop ‘Harten Soos’.

Iedere donderdagochtend van 9.30 tot 12.30 uur  is er in MFA ’t Hart, Den Elt 17B in Ewijk een soos voor mensen die behoefte hebben aan ondersteuning en opvang.
Bij de Harten Soos werkt een beroepskracht die bekend is met de zorg en ondersteuning voor de doelgroep senioren. Daarnaast werken er bij de soos ook vrijwilligers. Bent u alleen, hebt u behoefte aan ondersteuning, een praatje of een vraag voor de wijkwerker dan bent U van harte welkom bij de Harten Soos.

Voor wie is de Harten Soos?

Senioren zonder indicatie met bijvoorbeeld sociale belemmeringen, eenzaamheidsproblematiek of mensen waarvan mantelzorgers overbelast zijn. Senioren met lichte lichamelijke problemen en/of psychogeriatrische en/of psychische problemen. Voor de ondersteuningsinloop is geen indicatie nodig. U kunt uzelf aanmelden. U komt op eigen gelegenheid naar de inloop en  bepaalt zelf welke activiteiten u wilt oppakken.

Wij zien u graag op de donderdagochtend.

Voor vragen

Elise Buijs, Stichting Perspectief en projectleider Harten Soos, tel. 024 6750939 of 0487 523268; e-mail: